Evli olduklarını duyunca şaşıracağınız 4 ünlü çift!

Burak Özçivit-Fahriye Evcen, Neslihan Atagül-Kadir Doğulu, Kenan İmirzalıoğlu-Sinem Kobal gibi pek çok popüler ünlü çift bulunuyor. Ancak yıllardır evli olduğunu bilmediğiniz ve duyunca çok şaşıracağınız çiftler de var. Evli olduklarını duyunca şaşıracağınız 4 ünlü çifti derledik.

AKŞAM/Life

Hüsna Köşger

Magazin dünyasının bazı isimleri özel hayatlarını kameralardan uzak bir şekilde sürdürüyorlar. Her ne kadar ünlü isimler olsalar da, kimle evli oldukları dahi bilinmiyor. Bu isimler arasında yer alan, evli olduklarını duyunca şaşıracağınız 4 ünlü çifti sizler için derledik.

1 - BENNU YILDIRIMLAR / BÜLENT EMİN YARAR

Biri Devlet Tiyatroları biri Şehir Tiyatroları kadrosunda olan sinema ve dizi oyunculuğu da yapan sanatçılar Bennu Yıldırımlar ile Bülent Emin Yarar, 1995 yılından beri evliler. Çiftin Ada adını verdileri 25 yaşında bir kızları da bulunuyor. Çiftin kızları da tıpkı anne ve babası gibi konservatuvar mezunu bir tiyatro oyuncusu.

2 - DERYA ALABORA / UĞUR YÜCEL

Her ikisi de tiyatro sanatçısı olan aynı zamanda sinemada ve dizilerde de rol alan sanatçılar Derya Alabora ile Uğur Yücel, 1983 yılından beri evliler. Çiftin Can adını verdikleri 39 yaşında bir oğulları da bulunuyor. Çiftin oğulları, senaryo yazarlığı yapıyor.

3 - BİNNAZ ERGİN / ZAFER ERGİN

Sanatçılar Binnaz Ergin ile Zafer Ergin 1986 yılından beri evliler. Çiftin Esra adını verdikleri bir kızları bulunuyor.

4 - ÇİÇEK DİLLİGİL / BORA ÖZTOPRAK

Tiyatro oyuncusu Çiçek Dilligil ile müzisyen Bora Öztoprak 1997 yılından beri evliler. Sanatçıların Ardahan adını verdikleri bir oğulları bulunmaktadır.