Evlenmeleri beklenirken ayrılmışlardı... Burçin Terzioğlu eski sevgilisi İlker Kaleli hakkında ilk kez konuştu

Oyunculuk performansı ile herkesi kendine hayran bırakan Burçin Terzioğlu, önceki gün Bebek'te bulunan bir güzellik merkezinden çıkarken objektiflere takıldı. Basın mensupları ile sohbet eden Terzioğlu, Poyraz Karayel dizisinde tanışıp aşk yaşamaya başladığı ve 3,5 yılın ardından yollarını ayırdığı İlker Kaleli hakkında ilk kez konuştu. Terzioğlu, 'Dost olarak kaldık, bu konu hakkında fazla konuşmayalım' dedi.

Özel hayatını magazin basınından uzak yaşamayı tercih eden başarılı oyuncu Burçin Terzioğlu, Bebek'te objektiflere yansıdı. Bir güzellik merkezinden çıkan Burçin Terzioğlu, Poyraz Karayel dizisinde tanışıp aşk yaşamaya başladığı İlker Kaleli'den ayrılmasının ardından konuyla ilgili ilk kez konuştu.

Basın mensupları ile sohbet etmeyi ihmal etmeyen Burçin Terzioğlu, 'Yaklaşık 20 gündür evdeydim. Haftalar sonra sokağa çıktığım için mutluyum. İmza attığım bir proje yok. Ama güzel bir projeden teklif alırsam muhakkak sizlerin haberi olur' ifadelerini kullandı.

İlker Kaleli'nin geçtiğimiz günlerde paylaştığı bir fotoğrafı beğenmesi ile gündeme gelen Terzioğlu, konuyla ilgili ilk kez konuştu ve şunları söyledi:

'İLİŞKİMİZ BİTTİ AMA DÜŞMAN DEĞİLİZ'

'İlker ile ilişkimiz bitti ama düşman değiliz. Dost olarak kaldık. Bu konuyla ilgili çok fazla konuşmaya gerek yok'