'Evlenmeden Olmaz' demişti... Şeyma Subaşı meğer hamile olduğu için evlenmek istiyormuş

Bir süredir Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi ile aşk yaşayan ünlü sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, hamile olduğunu açıklarken düğünü ertelediklerini duyurdu. Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Subaşı, 'Son zamanlarda hamile olduğuma dair çıkan söylentileri memnuniyetle doğrulamayı ve hamile olduğumu bilmenizi isterim. Dürüst olmak gerekirse evlenmek için acele etmemizin nedeni de buydu. Acele etmek için bir sebep olmadığına karar verdik. Birbirimize sevgi ve saygı duyuyoruz, şimdilik kutlamaları erteleyip hamileliğin keyfini çıkarmaya odaklanmaya karar verdik.' ifadelerini kullandı.

Hamile olduğu yönünde çıkan haberler nedeniyle sık sık magazin manşetlerinde yerini alan Şeyma Subaşı, son paylaşımı ile gündeme bomba gibi düştü. Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile evlilik kararı alan Subaşı, hamile olduğunu duyurdu.

Sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlayan Subaşı, şu ifadeleri kullandı:

'Duyduğunuz dedikodular doğru, hamileyim. Son zamanlarda hamile olduğuma dair çıkan söylentileri memnuniyetle doğrulamayı ve hamile olduğumu bilmenizi isterim. Dürüst olmak gerekirse evlenmek için acele etmemizin nedeni de buydu. Acele etmek için bir sebep olmadığına karar verdik. Birbirimize sevgi ve saygı duyuyoruz, şimdilik kutlamaları erteleyip hamileliğin keyfini çıkarmaya odaklanmaya karar verdik. Bütün iyi dilekleriniz ve desteğiniz için teşekkürler. Gelecek için heyecanlıyım.'

Ünlü isim, geçtiğimiz aylarda ise hakkında çıkan hamile olduğu yönündeki haberlere, "Kesinlikle hamile değilim, evlenmeden olmaz zaten" sözleriyle yanıt vermişti.