Evleneli bir yıl olmamıştı... Zeynep Bastık ile boşanacak olan Tolga Akış, aşkını böyle haykırdı

2021 yılının temmuz ayında muhteşem bir törenle nikah masasına oturan Zeynep Bastık ve Tolga Akış çifti, evliliklerinde bir yıl olmadan boşanmaya karar verdi. Zeynep Bastık'ın evleri ayırdığı ortaya çıktı. Sosyal medya hesabından yeni bir açıklamada bulunan Tolga Akış, ''Birbirimizin başına bela olmaya devam edeceğiz. Seni çok seviyorum'' dedi.

Zeynep Bastık, menajeri Tolga Akış ile 3 yıllık birlikteliklerini evlilikle taçlandırdı. Temmuz 2021'de nikah masasına oturan ünlü şarkıcı Zeynep Bastık ile Tolga Akış'ın mutluluğu kısa sürdü. Ünlü çift, ilk yılını doldurmadan boşanma kararı aldı.

Zeynep Bastık, boşanma kararını "Tolga benim için bir sevgiliden veya eşten çok daha fazla oldu hep. O yüzden bu evliliği sonlandırma kararı alırken çok dramatize etmedik. Çünkü biliyoruz ki 4 sene boyunca bizi asla endişeye düşürmeyen sonsuz sevgimiz, birbirimize duyduğumuz güven en başta geliyor, öyle olmaya da devam edecek. Kurduğumuz tüm hayalleri gerçekleştirmek için çalışmaya ve aile kalmaya devam edeceğiz. Kısacası birbirimizin hayatından çıkmıyor, sadece şekil değiştiriyoruz. Ve birbirimizi çok seviyoruz" sözleri ile duyurmuştu.

Yeni bir açıklamada bulunan Tolga Akış, Zeynep Bastık'a şu sözlerle aşkını haykırdı: "Bugün çıkan boşanma haberiyle ile ilgili ilk ve son iki cümle edeyim. Haber doğru fakat Zeynep benim sevgilim veya eşim değil, ailem. Evlilik işini çok beceremedik evet ama birlikte becerebildiğimiz çok fazla şey var. Onlar yapmaya ve birbirimizin başına bela olmaya devam edeceğiz. Seni çok seviyorum Zeynocum."