Evi yanan Çılgın Sedat, Candan Erçetin'e canlı yayında sitem etti

Geçtiğimiz günlerde Beylikdüzü'ndeki villası yanana Çılgın Sedat lakaplı Sedat Kapurtu, önceki gün Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk oldu. Yaşadığı zorlu günlerden bahseden Çılgın Sedat, Candan Erçetin'e sitem etti. Sedat, 'Siz benden sorumlusunuz insan bir arar. Bu tarz başkanlık yapacaksanız yapmayın, bizim sizin gibi insanlara ihtiyacımız yok' ifadelerini kullandı.

Katıldığı Survivor yarışmasından sonra yeniden adından söz ettirmeyi başaran Çılgın Sedat, geçtiğimiz günlerde kötü bir olay yaşadı. Beylikdüzü'ndeki 3 katlı villasında yangın çıkan ve neredeyse her şeyini kaybeden Çılgın Sedat, 'Bomba atsan bu kadar tahribat olmaz' demişti.

'SİZ BENDEN SORUMLUSUNUZ'

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah adlı programa konuk olan Çılgın Sedat, yaşadığı zorlu günleri ekran başındakiler ile paylaştı. Musiki Eseri Sahipleri Grubu Meslek Birliği'nin (MSG) başkanı Candan Erçetin'e sitem eden Çılgın Sedat şunları söyledi:

'Ben sizin üyenizim, 35 yıldır sahnedeyim. Bir başkan olarak beni ara 'Geçmiş olsun, bir ihtiyacın var mı?' diye sor. Siz benden sorumlusunuz insan bir arar. Bu tarz başkanlık yapacaksanız yapmayın, bizim sizin gibi insanlara ihtiyacımız yok! Bana sanatçı olduğumu unutturdunuz. Beni üyelikten de atabilirsiniz.

CANDAN ERÇETİN'İ İSTİFAYA ÇAĞIRDI

Hadi kurumun başkanlığını geç, bir sanatçı arkadaşına geçmiş olsun demez mi? Buradan sesleniyorum. Mümkün mertebe çok hızlı bir şekilde istifa edin gidin. Böyle yerlerde olmayın. Ben değil ama ben gibi binlerce insan... Kime ne faydanız var, ne yapıyorsunuz?'