Estetik iddialarını yalanlayan Nesrin Cavadzade'ye bir de böyle bakın... Meğer bu halinden eser yokmuş

Ekranların aranılan yüzlerinden olan ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade kariyerinin yanı sıra güzelliğiyle de adından söz ettiriyor. Nesrin Cavadzade estetik iddialarını yalanlasa da eski görüntüsü olay oldu. Ünlü oyuncunun yüzüne birçok işlem yaptırdığı ortaya çıktı.

Yasak Elma dizisinden ayrılmasından kısa bir süre sonra Show TV'de ekrana getirilen Üç Kuruş kadrosuna dahil olan Nesrin Cavadzade, başarılı oyunculuk performansı ile izleyenleri ekran başına kilitliyor. Oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de adından söz ettiren Nesrin Cavadzade şimdi de estetik iddiaları ile gündeme geldi.

Yıllar içinde yüzündeki değişim ile dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, estetik iddialarını "Gluteni, şekeri her türlü kes. 20 yıl aralıksız spor yap senin de benim gibi estetiklerin olur" sözleri ile yalanlamıştı. Güzel oyuncunun bu paylaşımı sosyal medyada kısa sürede gündem olmuş ve tiye alınmıştı.

Kendine has bir güzelliği ile olan Cavadzade'nin yüzündeki değişimin spor ile olması pek mümkün görünmüyor. Burnu ve dudaklarındaki değişim eski fotoğraflarıyla karşılaştırılınca net olarak görülüyor.

Ünlü oyuncunun dudaklarının kalınlaştığı ve burnundan da natürel de olsa bir operasyon geçirdiği dikkat çekiyor.

İşte Nesrin Cavadzade'nin estetiksiz hali;