Estetik değil... Hülya Avşar'ın yüzündeki morlukların nedeni çok başka çıktı

Yaşı 19 dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlana Hülya Avşar, kızı Zehra Çilingiroğlu ve kız kardeşi Helin Avşar ile birlikte Bursa'da yeni yıla girdi. Hülya Avşar'ın yaptığı bir paylaşımda yüzündeki morluklar dikkat çekerken hayranlarını korkuttu. Hülya Avşar'ın yüzünde oluşan morlukların nedeni ortaya çıktı.

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar yeni yılı Bursa'da kızı Zehra Çilingiroğlu ve Helin Avşar ile birlikte karşıladı. Bol bol kayak yapıp karın tadını çıkaran Hülya Avşar, keyifli anlarını sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaşmayı ihmal etmedi.

Yaşı 19 dizisinde başrol olarak yer alacak olan Hülya Avşar'ın sosyal medyada kızı Zehra Çilingiroğlu ve Helin Avşar ile verdiği pozlar büyük ilgi görürken beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Hülya Avşar yaptığı son paylaşımda yüzündeki morluklarla dikkat çekti. Yüzündeki şişlik ve morluğa benzeyen durum sosyal medya kullanıcıları tarafından 'Estetik yaptırdı' olarak yorumlandı.

Hülya Avşar bu yorumlar üstüne dağda kayak yaptığı anları Instagram hesabından yayınladı. Avşar'ın yüzüne is sürdüğü görüldü. Böylece Avşar, estetik yaptırmadığı gözler önüne serdi.