Esra Sönmezer'den orman yangınları için birlikte çağrısı

Türkiye'nin farklı bölgelerinde günlerdir devam eden orman yangınlarına müdahaleler devam ederken ünlü isimler de kayıtsız kalmadı. Bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncu Esra Sönmezer, Göktürk'te görüntülendi. Basın mensupları ile sohbet eden Sönmezer, orman yangılarıyla ilgili 'Yanan ormanları gördükçe içim kan ağlıyor. Birlikten ve tek yürek olmaktan kuvvet doğar. Devletimiz güçlüdür, üstesinden geleceğiz' diyerek birlik olma çağrısında bulundu.

Ünlü oyuncu Esra Sönmezer, geçtiğimiz gün evinin bulunduğu Göktürk'te güvercinleri beslerken objektiflere takıldı. Basın mensupları ile sohbet etmeyi ihmal etmeyen Esra Sönmezer, hayranları çok sevdiğini ifade ederek şunları söyledi:

'İstanbul'un gözbebeği ve oksijen deposu Belgrad ormanları içindeyiz. Hayvanları beslemek ve doğaya sahip çıkmak görevimiz. Benimde evde dokuz yaşında bir kedim var. Hayattaki en yakın dostum'

Türkiye'nin birçok bölgesinde yaşanan orman yangınlarıyla da ilgili konuşan Esra Sönmezer, 'Yanan ormanları gördükçe içim kan ağlıyor. Birlikten ve tek yürek olmaktan kuvvet doğar. Devletimiz güçlüdür, üstesinden geleceğiz' dedi.