Fuat Özdolgun kaç yaşında ve nereli? Esra Özmen'in eşi Fuat Özdolgun kimdir?

Esra Özmen ve eşi Fuat Özdolgun bugün Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk oldu. Çift hakkında araştırmalar hız kazandı. Esra Özmen'in eşi Fuat Özdolgun kimdir? Fuat Özdolgun kaç yaşında, nereli? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. Özdolgun, müzik kariyerinde önce keman daha sonra birkaç yıl akordeonla devam eden müzik serüveni, kendisini bugün icracısı olduğu kanun sazıyla buluşturdu.

Esra Özmen'in eşi Fuat Özdolgun bugün Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk oldu. Fuat Özdolgun hakkında araştırmalar da hız kazandı. Esra Özmen'in eşi Fuat Özdolgun kimdir? Fuat Özdolgun kaç yaşında, nereli? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. Fuat Özdolgun 8 Temmuz 1974'te İzmir'de dünyaya geldi. Özdolgun, İlköğretime başladığı yıllarda müzikle tanıştı. Müzisyen bir ailenin ferdi oldugu için müziğe dedesi Kemani Sait Bey'in (Yesmesliler) dersleriyle başladı.

ESRA ÖZMEN'İN EŞİ FUAT ÖZDOLGUN KİMDİR?

Fuat Özdolgun 8 Temmuz 1974'te İzmir'de dünyaya geldi.

Özdolgun, İlköğretime başladığı yıllarda müzikle tanıştı. Müzisyen bir ailenin ferdi olduğu için müziğe dedesi Kemani Sait Bey'in (Yesmesliler) dersleriyle başladı.

Müzik kariyerinde önce keman daha sonra birkaç yıl akordeonla devam eden müzik serüveni, kendisini bugün icracısı olduğu kanun sazıyla buluşturdu. Fuat Özdolgun sonraki yıllarda Mehmet Saim Karadağ'dan nota ve nazariyat eğitimi aldı. Aynı yıllarda Nursal Ünsal Bir tek ve Ahmet Özcaglayan'ın çalıştırdığı korolarda eşlik ve repertuvarını geliştirme şansı buldu.

Uzun yıllar Ahmet Meter'in tavrından etkilenidikten sonra İstanbul'a yerleşmesi ile beraber kendisini çalıştığı ustaların katkılarıyla farklı bi anlayışa taşıdı.Yurt içinde ve yurt dışında birbirinden değerli sanatçılarla çalışma fırsatı buldu. 

Esra Özmen kimdir? Esra Özmen kaç yaşında, nereli?