Esra Erol'un bir numarası Caner Toygar'dan kötü haber... Y kuşağı Gelinim Olur Musun ile tanımıştı

Esra Erol'un programında muhabirlik yapan Caner Toygar'ın beyninde kitle çıktı. Gelinim Olur Musun adlı yarışmada damat adayları arasında yer alan Caner Toygar, bir nesil tarafından Tülin ile Caner ikili adıyla tanınmıştı. Caner Toygar sağlık durumu hakkında açıklama yaparken, paylaşıma Esra Erol'dan hiçbir yorum gelmemesi dikkat çekti.

Caner Toygar, Gelinim Olur Musun adlı yarışma programına katılmış ve burada tanınmıştı. Gelin adaylarından Tülin ile dönemin sabah kuşağı programlarında boy gösteren Caner Toygar artık Esra Erol'da programında muhabirlik yapıyor. Nisan 2017'de izdivaç programında tanıştığı Berke Kentli ile evlenip 6 ay sonra boşanan Caner Toygar'ın beyninde kitle çıktı.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Caner Toygar, ''Yarın beynimdeki görünen kitle ilaçlı MR çekilecek. Umarım kötü bir şey çıkmaz. Merak edip sorduğunuz için teşekkür ederim. Gece baş ağrılarıyla uyanıp saatlerce ağrıdan duramıyordum MR çekildi ağrı olan bölgede bir sıkıntı görüldü yarın netleşmesi için ilaçlı MR çekilecek umarım kötü bir şey çıkmaz...'' notunu düştü.