Esra Erol'dan dikkat çeken açıklama: Gençler evlilikten uzak dursun

ATV'de program sunan Esra Erol, geçtiğimiz gün , Candaş Tolga Işık'ın Az Önce Konuştum adlı programına konuk oldu. Sosyal medyanın evlilikleri bitirdiğini belirten Esra Erol, 'Gençler evliliğe uzak dursun' diyerek dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Ekranlarda uzunca bir süre evlilik programı sunuculuğu yapan Esra Erol, Candaş Tolga Işık'ın Az Önce Konuştum programına konuk oldu. Programda dikkat çeken açıklamalarda bulunan Esra Erol, 'Gençler evliliğe uzak dursun' dedi.

Şimdilerde ATV'de Esra Erol'la programını sunan Esra Erol, son dönemde sosyal medyanın evlilikleri bitirdiğine dikkat çekerek 'Sosyal medya birçok ailenin yıkılmasına neden oldu. Filtrelerle insanlar kendilerini orada yansıtmıyor. Bu nedenlerle sosyal medyada ihanet olayları arttı. İki körlüğümüz var. Aile içindeki meseleleri göremiyoruz. Sosyal medyadaki olayları görüyoruz. Evin içinde bir gerçek aile oluşursa her şey daha iyi olur.' dedi.

Evlilik konusunda gençlere tavsiyeler veren Esra Erol şunları söyledi: 'Gençler evliliğe uzak dursun. Tabi ki bu işin yaşı yok ama kendinizi tanıdığınız bildiğiniz, ne istediğinizin farkında olduğunuz dönemde aile kurumuna adım atıyor olmanız, sizin evlilik hayatınızı da şekillendirecek. Kendinizi tanıyın, ne hissediyorsunuz bilin. Bu çok büyük bir sorumluluk.'

Esra Erol'da programında yaşananların gerçek hayat hikayeleri olduğunu söyleyen Erol, 'Orada olan her şey gerçek. Toplumda bunlar oluyor. Biz sadece bu olanları göremiyoruz. Bizim programımıza gelen herkes evrakları ile geliyor. Ben programda kendimi arabulucu olarak görüyorum. 'Bu kadar da olmaz' denilen olaylara biz de tanıklık ediyoruz' ifadelerini kullandı.