Esra Erol'da ikiz bebeklerin annesi Özge ile Veysel'in eşi Betül adliyede birbirlerine girdiler

Esra Erol'da ikiz bebeklerin farklı babalardan olması konusu sosyal medyada büyük ses getirmişti. Esra Erol'daki ikiz bebek olaylarının tarafları Özge Hanım, Betül Hanım ve Veysel Bey, adliyede karşı karşıya geldiler. Veysel Bey'den boşanan Betül Hanım ile ikiz bebeklerin annesi Özge Hanım, adliyede birbirlerine girdiler.

Esra Erol'da programında geçtiğimiz gün yer alan ikiz bebek konusu gündem olmuştu. Kendisini aldatan eşi Veysel konusunda yardım talebinde bulunan Betül Hanım, Esra Erol'da eşi Veysel Bey ve onun sevgilisi Özge Hanım ile yüzleşmişti. Veysel Bey'in Özge Hanım'dan ikiz çocukları olduğu öğrenilmişti. Betül Hanım'ın isteği üzerine ikiz bebeklere yapılan DNA testi sonucunda; ikiz bebeklerden sadece birinin biyolojik babasının Veysel Bey olduğu ortaya çıkmıştı. Betül Hanım, eşi Veysel Bey'den boşanmak için adliyeye gitti. Burada Betül Hanım ile Özge Hanım arasında kavga çıktı.

Duruşmadan sonra stüdyoya gelen Betül Hanım, "İyi ki boşandım. Bir de biz orada Özge'yle tartıştık" dedi.

CAM ŞİŞE FIRLATTI, ÜZERİNE KOŞTU

Veysel Bey, "Nereye gideceğimi bilmiyorum. Belli değil nereye gideceğim" dedi. Adliyede Özge Hanım'ı gören Betül Hanım, "Veysel de kuş oldu gitti. Yuva yıkanın sonu böyle olur. Diğer çocuk kimin Özge Hanım" diye bağırdı. Özge Hanım, elindeki cam şişeyi Betül Hanım'a fırlattı.

Betül Hanım ise demir parmaklıkları koşup Özge Hanım'ın yanına gitmeye çalıştı. İki ismi, Esra Erol'un ekibi ayırmaya çalıştı ancak olaya adliyenin güvenliği de girdi.