Leyla Atay kimdir? Esra Erol’da gündeme gelen

Leyla Atay kimdir, kaç yaşında? Esra Erol’un sunduğu programda gündeme gelen Leyla Atay hakkındaki sır perdesi gizemini koruyor. 1984 yılında doğan ve gerçek annesini arayan Reşit Ongun günlerdir biyolojik annesini arıyordu. Programda annesini arayan Ongun hakkında yeni iddialar ortaya atıldı ve Leyla Atay ismi gündeme geldi. Kayıp çocuklardan birisi olan Reşit Ongun’un annesinin Leyla Atay olabileceği iddiası ortaya atıldı. Çelişkili açıklamalar ve birbirini tutmayan ifadeler sonucunda yine annesini bulamayan Reşit, bu kez de annesinin Leyla Atay olabileceği şüphesini yaşıyor.

Esra Erol’da gündeme bomba gibi düşen Leyla Atay kimdir? Adana Meydan Hastanesinde doğan bebeklerin kaçırıldığı iddiası Esra Erol’un TV programından yayılıp gündeme bomba gibi düşmüştü. Kayıp çocuklardan birisi olan Reşit Ongun’un annesinin Leyla Atay olabileceği iddiası ortaya atıldı. Çelişkili açıklamalar ve birbirini tutmayan ifadeler sonucunda yine annesini bulamayan Reşit, bu kez de annesinin Leyla Atay olabileceği şüphesini yaşıyor.

ESRA EROL’DA LEYLA ATAY KİMDİR? NELER YAŞANDI?

1984 yılında doğan ve gerçek annesini arayan Reşit Ongun günlerdir biyolojik annesini arıyordu. Doğduğu gün evlatlık verilen Reşit, iki ailenin çocuklarını kaybettiğini ifade edip başvuru yapması üzerine DNA testine tabi tutulmuş, iki sonuç da olumsuz çıkmıştı. İfadelere göre Leyla Atay isimli kadının çocukları doğar doğmaz başka ailelere verdiği  öne sürülen Leyla Atay stüdyoda Reşit’in annesinin Songül hanım olduğunu söylemiş ama DNA testi sonucu bunu yalanlamıştı.

Çelişkili açıklamalar ve birbirini tutmayan ifadeler sonucunda yine annesini bulamayan Reşit, bu kez de annesinin Leyla Atay olabileceği şüphesini yaşıyor.

Kerime hanımın bir şeyler bildiği ve sakladığı düşünüldüğü için bu kez yine şimşekleri üzerine çeken Leyla Atay oldu. Yoksa günlerdir aranan biyolojik anne Leyla Atay mı?

Yine programa bomba gibi düşen haber, birçok kişiyi itham altında bırakırken bebeğini aynı doğumevinde kaybetmiş olan aileler de umutlandı. Çocuklarının Reşit olduğunu düşünen iki aile hayal kırıklığına uğradı ama aramaktan vazgeçmediler. Programa 1 aydır birçok kişi başvurdu ve kayıp olan çocuğunu

Yüzlerce başvurunun geldiği programda, annesini bulma umudunun bitmediğini söyleyen Reşit Ongun da hala arıyor. Kerime hanımın bildiği ve sakladığı söylenen şeyler hakkındaki görüşler tartışma yaratıyor.