Esra Erol'da gözyaşları sel oldu, yıllardır görmediği annesini başvurmuştu ama...

Esra Erol'un programında oldukça duygusal anlar yaşandı. Annesini hiç göremeyen Mertcan, hasret duyduğu annesine yönelik sözleriyle gündem oldu. Esra Erol'un dahi gözyaşlarını tutamadığı olayda, yıllar sonra büyük bir buluşma yaşandı.

Esra Erol'un hafta içi her gün yayınlanan programında şaşırtan bir olay yaşandı. Mertcan isimli genç, 18 yıldır hiç görmediği annesini bulabilmek için Esra Erol'un programına başvurdu. Kendisi de 18 yaşında olan Mertcan, anlattıklarıyla herkesi duygulandırdı. Hayatında hiç doğum günü kutlamadığını da belirten Mertcan, askere gitmeden önce annesini görmek istediğini belirtti.

ESRA EROL'DA MUCİZE GERÇEKLEŞTİ

Mertcan'ın annesi canlı yayında telefona bağlandı ve oğlu ile konuştu. Mertcan annesinin sesini, ilk kez canlı yayında duydu. Mertcan, "Anne yıllardır seni aradım. Yıllarca bu sesi duymak için geldim buraya. Seni çok seviyorum anne!" ifadelerini kullandı, o anlarda Esra Erol da stüdyodakilerin gözyaşları sel oldu.

"MERTCAN'I BABASI BENDEN KAÇIRDI"

Anne Ayten ise açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Ağlama oğlum. Artık bulduk birbirimizi. Ben oğlumu çok aradım bulamadım. Babası kaçırdı benden. Çok uğraştım ama hiç bulamadım. Mertcan'ın 3 tane kardeşi var. 2 kız bir oğlan. Hepsi 5-6 yaşında. Beni araması beni çok mutlu etti. Anne olarak kabul etmesi beni mutlu etti. Ben beni kabul etmeyecek diye düşünerek üzülüyordum, korkuyordum. Ben artık onun hep yanındayım. Ölürüm sana oğlum. Ağlama artık. Babandan dolayı bana ulaşacağını düşünmemiştim. Oraya gelmeye çekiniyorum, ama geleceğim. Oğlum ile kavuşacağım anın hayalini kuruyordum."