Esra Erol eşi kim, kaç çocuğu var? Esra Erol kimdir, kaç yaşında?

Esra Erol, bir dönem evlilik programı sunuculuğu ile tanınırken, şimdilerde ayrılan çiftleri birleştirme ve kayıp aileler ile ilgili programları yapmaktadır. ATV'de kendi ismiyle sunuculuğunu yaptığı ve ekranlarının çok sevilen programı olan Esra Erol'da yaşanan olaylarla yine sık sık gündeme gelen ve hayatı kariyeri merak edilen isimler arasında. Peki Esra Erol kimdir, kaç yaşında, eşi kim, kaç çocuğu var?

Başarılı sunucu Esra Erol, içten halleri ve dobralığıyla dikkat çeken isimler arasında. Aşka dair umutlarımızı her daim yeşerten Türkiye'nin en sevilen programı Esra Erol'da yaşananlar ile birlikte gündeme gelen sunucu "Esra Erol kimdir, kaç yaşında, eşi kim, kaç çocuğu var?" soruların yanıtları merak konusu oldu.

Bilindiği üzere Esra Erol'da, 31 Ağustos 2015 tarihinde atv'de hafta içi her gün yayınlanan televizyon programıdır. Sunucusu Esra Erol daha önce 4 kanalda izdivaç programları sunmuştur.

ESRA EROL KİMDİR?

12 Mayıs 1982 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Annesi Sinoplu, babası göçmendir. Polis olan babanın 5 kız çocuğundan ortancasıdır. Kardeşleri Pervin, Filiz, Eda ve Bihter'dir. Kız lisesi Çini Seramik mezunudur. Açık Öğretim Fakültesinden mezun oldu. Altın kelebek en iyi kadın sunucu ödülünü almıştır.

Esra Erol, Ali Özbir ile evlidir ve 2 çocuk annesidir.