Esra Erol çocukları ile Londra'dan paylaştı: Sizinle her şeye varım ben

Yeni sezon öncesi çocukları ile tatilin tadını çıkaran ünlü sunucu Esra Erol, çocukları ile Londra'da çekildiği kareleri yayınladı. Esra Erol, paylaşımına ''Sizinle her şeye varım ben'' notunu düştü. Ünlü sunucunun çocukları ile çekildiği kareler takipçileri tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Ünlü sunucu Esra Erol, sunuculuğunu üstlendiği kendi adını taşıyan gündüz kuşağı programının sezon finali yapmasının ardından tatile çıktı. Şimdilerde çocukları ile Londra'da olan Esra Erol sosyal medya hesabından paylaşımda bulunmayı ihmal etmedi.

Ünlü sunucu, çocukları ile objektif karşısına geçip Londra gezilerinde verdikleri pozları yayınladı. Erol, paylaşımına "Sizinle her şeye varım ben" notunu yazdı. Erol'un paylaşımı takipçileri tarafından kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Sosyal medya kullanıcıları "Çok özledik Esra'm iyi eğlenceler yavrularınla, eşinle hep mutlu ol cansın can" ve "Sevgili Esra Erol, çok tatlısınız. Ailece iyi tatiller dilerim. Kıskananlar çatlasın" gibi yorumlarda bulundu.