Esra Bilgiç'ten ses getirecek yeni 'meslek' kararı! Artık oyunculukla beraber...

Birçok başarılı projede rol almış olan Esra Bilgiç, sektörün en güzel kadınları arasında yerini alıyor. Oyunculuk kariyeri ile büyük bir hayran kitlesine ulaşan Esra Bilgiç, sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor. Hukuk öğrencisi olan ünlü oyuncu Bilgiç, bir dergiye verdiği röportaj dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Bilgiç, ''Hukuk hayatın kendisi. Verdiğim en doğru kararlardan biri hukuk fakültesine başlamaktı. Kardeşim de hukuk öğrencisi. O benden önce mezun olacak. Birlikte çalışmayı planlıyoruz'' şeklinde konuştu.

Son olarak Kanunsuz Topraklar dizisinde rol alan güzel oyuncu Esra Bilgiç, InSytle dergisi için objektif karşısına geçip birbirinden güzel pozlar verdi. Esra Bilgiç, dergiye verdiği röportajda dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

İstanbul Şehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde üçüncü sınıf öğrencisi olan ünlü oyuncu Bilgiç, dergiye özel açıklamalarda bulundu. Konuyla ilgili konuşan başarılı oyunculuk performansı ile adından söz ettiren ünlü oyuncu Esra Bilgiç, şunları söyledi:

"Planlı, programlıyım. Sürprizlerden haz etmem. Bugünün işini yarına bırakmamaya gayret ederim. Çalışmayı severim. Disiplinliyim. Evde vakit geçirmeye de bayılırım"