Esra Bilgiç ve Uğur Güneş'ten Kanunsuz Topraklar setinden paylaşım geldi

Son olarak Ramo dizisinde rol alan Esra Bilgiç ve Bir Zamanlar Çukurova'da rol alan Uğur Güneş, Kanunsuz Topraklar projesinde bir araya geldi. Kanunsuz Topraklar dizisini başrol oyuncuları setten paylaşımlarda bulundu. İkili takipçilerinden büyük ilgi gördü.

Murat Yıldırım ile başrollerini paylaştığı Ramo dizisinin final yapmasının ardından Esra Bilgiç ve senaryo gereği Bir Zamanlar Çukurova'ya veda eden Uğur Güneş Kanunsuz Topraklar dizisinde Uğur Güneş, Kanunsuz Topraklar dizisinde partner olarak izleyici karşısına çıkacak. Setten fotoğraflar gelmeye başladı.

Kanunsuz Topraklar dizisi oyuncuları geçtiğimiz hafta kostüm provası çıkarken hazırlıklar tam gaz devam ediyor. Esra Bilgiç ve Uğur Güneş'ten setten yeni paylaşımlar geldi. İkili 'Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor' notuyla paylaşımda bulundu.

İşte o paylaşımlar...

KANUNSUZ TOPRAKLAR KONUSU

Bir madencilik hikayesi anlatan "Kanunsuz Topraklar" dizisi, Zonguldak'ta geçecek. Dizi için hem İstanbul'un Beykoz ve Kemerburgaz gibi yerlerinde hem de Zonguldak'ta görkemli platolar hazırlandı. Maden patronları ve maden işçilerinin de hikayesini anlatan dizi, ana karakterleri Davut ve Gülfem'in aşkını da bu bağlamda ele alacak. Gülfem bir maden patronunun kızıyken, Davut ise bir maden işçisinin oğlu olarak izleyici karşısına çıkacak.