Esra Bilgiç, Eda Ece, Ezgi Eyüboğlu yeni paylaşımlarıyla dikkat çekti

Ramo'nun Sibel'i Esra Bilgiç, Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece ve ekran macerasına hazırlanan Teşkilat'ın güzel oyuncusu Ezgi Eyüboğlu... Sosyal medyayı etkin kullanan ünlü güzeller yaptıkları paylaşımlar ile takipçilerini sevindirmeye devam ediyor. Hayranlarının yakın markajındaki ünlü isimlerin Instagram paylaşımlarına beğeni yağıyor.

Esra Bilgiç, Eda Ece ve Ezgi Eyüboğlu sosyal medya paylaşımları ile dikkat çekti. Ünlü isimlerin adeta güzelliklerini yarıştırdıkları yeni paylaşımlarına takipçilerinin ilgisi yine çok oldu.

Son dönemde güzellikleri ile çok konuşulan ünlü oyuncular sosyal medya paylaşımları ile hem magazin gündeminde kalmaya hem de sevenleriyle etkileşim halinde olmaya devam ediyor.

Esra Bilgiç, Eda Ece ve Ezgi Eyüboğlu... 3 ünlü güzel sosyal medya hesabı Instagram paylaşımları ile hayranlarından yine tam not aldı ve fotoğraflarına binlerce beğeni yağdı.

Show TV'nin cuma akşamları seyirciyi ekrana kilitleyen fenomen dizisi Ramo'da Murat Yıldırım ile başrolleri paylaşan Esra Bilgiç sevenleri ile buluşmaya devam ediyor. Eda Ece ise Fox TV'nin iddialı dizisi Yasak Elma'da Yıldız karakterine hayat verip hayran kitlesini her geçen gün artırırken, Ezgi Eyüboğlu da yeni bir dizi ile seyirci ile buluşmanın heyecanını yaşıyor.

Ezgi Eyüboğlu, uzun zamandır Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin ile yaşadığı aşkla magazin gündeminde yer alsa da ünlü oyuncu, çekimleri başlayan ve TRT 1'de yer alacak Teşkilat dizisi ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin yıldızları Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'dan eğlenceli set paylaşımları