Yeni adresleriyle geri dönüyorlar! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz finali sonrası ortalık toz duman...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın final yapmasının hemen ardından dizinin kilit oyuncuları yeni adresleriyle ekranlara geri dönüyor. atv'de yayınlanacak olan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin setine sürpriz bir ziyaret gerçekleştirildi. Oktay Kaynarca'nın EDHO'da birlikte rol aldığı Ozan Akbaba ve Yunus Emre Yıldırımer, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin setini ziyaret etti. Oktay Kaynarca'nın yaptığı paylaşım ise sosyal medyaya damgasını vurdu.

Geçen yıl final yapan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde birlikte rol alan Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer, Hakan Karahan ve dizinin yönetmeni Onur Tan bir araya geldi. Ozan Akbaba ve Yunus Emre Yıldırımer, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanan Oktay Kaynarca, Hakan Karahan ve Onur Tan'ı ziyaret etti. Oktay Kaynarca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda iki oyuncuyu da etiketleyerek "Benimkiler..." notunu ekledi. Paylaşım kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

BİR ARAYA GELDİLER

2021 yılının Ekim ayında ekranlara veda eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde birlikte rol alan Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer, Hakan Karahan ve dizinin yönetmeni Onur Tan bir araya geldi.

EDHO tekrar başlasın diyenleri muradına erdirecek gelişme! Yenilenen kadrosuyla yerine geçmeye geliyor!

SETE SÜRPRİZ ZİYARET

Ozan Akbaba ve Yunus Emre Yıldırımer, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanan Oktay Kaynarca, Hakan Karahan ve Onur Tan'ı ziyaret etti.

"BENİMKİLER..."

Oktay Kaynarca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda iki oyuncuyu da etiketleyerek "Benimkiler..." notunu ekledi.

YENİ ADRESLERİYLE GERİ DÖNÜYORLAR!

Yeni sezonda Ozan Akbaba Kasaba Doktoru dizisiyle yoluna devam edecek. Öte yandan kulislerde Yunus Emre Yıldırımer'in Teşkilat dizisiyle anlaştığı konuşuluyor.