Eski Türkiye Güzeli MasterChef'te! Darülaceze sakini Sevgi Can anlattıklarıyla yürekleri burktu!

Tv8 ekranının sevilen yemek programı MasterChef Türkiye bugün dış çekimlerde Darülaceze'ye gitti. Fragmanı ile izleyenlere duygu dolu anlar yaşatan programın bu akşamki konukları arasında eski Türkiye güzeli ve Yeşilçam'ın yıldızı Sevgi Can Danlı da yer aldı. Sevgi Can'ın anlattığı hatıraları programa damga vurdu.

İzleyicileri ekran başına kilitleyen yemek yarışması programı MasterChef Türkiye bugün Darülaceze'ye konuk oldu. Darülaceze sakinleri arasında yer alan eski Türkiye güzeli ve Yeşilçam yıldızı Sevgi Can'ın hikayesi yürükleri burktu...

Eski Türkiye güzeli ve Yeşilcam oyuncusu Sevgi Can, 1960'lı yıllarda Aç Kurtlar filmini çekmiş, ardından Son Kızgın Adam, Sen Bir Meleksin gibi filmlerde de yer almıştır.

14 Şubat 1950 tarihi Balıkesir'in Bandırma ilçesinde doğan Sevgi Can, bir süre İstanbul, Kadıköy Kız Koleji'nde okudu.1966'da "Kanlı Kale" filmi ile sinema oyunculuğuna başladı. Foto romanlarda oynadı. Sonraları sahneye çıkarak bir süre şarkıcılık yaptı.

HASTALIĞI YÜZÜNDEN DARÜLACEZE'YE YERLEŞTİ

Genetik bir hastalık olan Huntington nedeniyle vücut fonksiyonlarını kaybetmesiyle tek başına hayatını idame ettiremediğini gören Danlı, Darülaceze'ye yerleşti.