Eski sevgilisi üzerine benzin döküp yaktı... Karnaval kraliçesi Yuliana Estacio hayatını kaybetti

2019 yılında Kolombiya'da düzenlenen bir karnavalda jüriyi kendine hayran bırakan Yuliana Estacio, gündeme bomba gibi düştü. Yuliana Estacio, eski erkek arkadaşı tarafından üzerine benzin dökülerek yakıldı. Korkunç olayın ardından karnaval kraliçesi hayatını kaybetti.

Kolombiya'da 2019 yılında Karnaval kraliçesi seçilen Evis Yuliana Estacio Cortes'in başına gelen olay şoke etti. Eski erkek arkadaşı tarafından saldırıya uğrayan Evis Yuliana Estacio Cortes, üzerine benzin dökülerek yakıldı. Genç kadın, apar topar hastaneye kaldırıldı.

Uğradığı tüyler ürperten saldırının ardından ikinci ve üçüncü derece yanıklar yaşayan Cortes, en yakındaki kliniğe kaldırıldı ancak yapılan tedavi yeterli olmayınca Pasto'daki Üniversite Hastanesine nakledildi. Karnaval güzeli, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Genç kadın, ne yazık ki 2 Ağustos Salı günü öğle saatlerinde öldü.

Yerel medya saldırganla isminin Brayan olduğunu bildirdi. Yuliana'nın arkadaşları ve ailesi ise, çiftin fırtınalı bir ilişkisi olduğunu aktardı. Yakın arkadaşı Rosita Quintero "Öğrenebildiğimiz tek şey, öğleden sonra erkek arkadaşıyla tartıştığı. Nedenini bilmiyoruz ama ona defalarca vurduğunu ve sonunda benzin attığını öğrendik. Sonra da onu ateşe vermiş." diye açıkladı.