Eski MasterChef Türkiye yarışmacısı Mustafa Aydın Survivor yolunda!

Geçtiğimi sezon Tv8 ekranlarında yayınlanan MasterChef 2019 yarışması ile adını duyuran Mustafa Aydın dün akşam şeflerin de davetiyle programa konuk oldu. Zaman zaman yaptığı çıkışlar ve şeflere olan itirazlarıyla dikkat çeken Aydın'ın Survivor açıklaması herkesi şaşırttı. Survivor 2021'e gitmek için hazırlandığını söyleyen Mustafa Aydın efor ve parkur testlerini geçtiğini ve 1.5 aydır spor yaptığını dile getirdi.

Televizyon ekranlarının sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye eski yarışmacılarını ağırladı. Yasin, Cemre, Eda, Batuhan, Alican ve Mustafa’nın konuk olduğu bölümde renkli dakikalar yaşandı. Yarışmacılardan Batuhan, Mustafa ile birlikte spor yaptıklarını ve Mustafa’nın Survivor 2021’e sıkı bir şekilde hazırlandığını dile getirdi.

Dans, vücut geliştirme ve pilates sporlarının hepsiyle ilgilendiğini ifade eden Mustafa Survivor 2021’e katılmak istediğini söyledi. Efor testlerini başarılı bir şekilde geçtiğini söyleyen Aydın kendini güvendiğini dile getirdi.

Genç yarışmacı: "Kas çalışıyorum. Burada da mont giydim ki kaslar belli olmasın. Oraya gittiğimde şaşırsınlar. Survivor için başvuru yaptım ve efor testlerini de güzel geçtim. Parkuru da tamamladım. Parkurda kendime güveniyorum ve diğer kişilerden eksiğim olmadığını gördüm" ifadelerine yer verdi.