Eski eşine nafaka ödemedi... Kaan Girgin hakkında hapis kararı verildi

13 yıl önce Doktor Seran Göçer ile anlaşmalı olarak boşanan ünlü oyuncu Kaan Girgin cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. Seran Göçer, 14 yaşında olan çocuğu S.G.'nin velayetini almasının ardından Kaan Girgin'in nafaka ödemediğini, cezalandırılması istediğini açıkladı. Mahkeme, Kaan Girgin'in 3 ay tazyik hapsi ile cezalandırılmasına karar verdi.

Birçok başarılı projede rol almış olan ünlü oyuncu Kaan Girgin ile doktor Seran Göçer, 13 yıl önce anlaşmalı olarak boşandı. Eski eşlerin 14 yaşındaki çocuklarının velayet davası geçtiğimiz gün görüldü. Velayet, anne Seran Göçer'e verildi.

Göçer, aynı zamanda kızının kendi soy ismini kullanması için açtığı davayı da kazandı. Göçer eski eşi Kaan Girgin'in nafaka ödemediğini ifade ederek cezalandırılmasını istedi.

İstanbul İcra Ceza Mahkemesi, sanık Girgin'in Nafaka hükümlerine uymamak suçundan 3 ay tazyik hapsi ile cezalandırılmasına karar verdi.

Seren Göçer'in avukatı ise konuya ilişkin şu açıklamada bulundu: "Kaan Girgin'in çocuğuna ödemediği 200 bin lirayı aşan nafaka borcu bulunmaktadır"