Eski eşi töreni basmıştı... Britney Spears ile Sam Asghari'nin olaylı düğününden ilk fotoğraflar geldi!

Jason Alexander eski eşi Britney Spears'ın evlendiğini duyunca düğünü basması magazin gündeminde deprem etkisi yarattı. Olaylı geçen Sam Asghari ile Britney Spears'ın düğününden ilk kareler geldi. Sam Asghari ile dünyaevine giren Britney Spears, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlara ''Yaptık, evlendik! Muhteşem bir gündü!'' notunu düştü.

Babasının vasiliğini mahkeme kararı aldırarak bıraktıran dünyaca ünlü şarkıcı Britney Spears, eski hayatına geri döndü. Britney Spears ile bir süredir aşk yaşayan Sam Asghari, sürpriz bir şekilde evlendi.

100 bin kişinin katıldığı düğün töreni merak edilirken ilk fotoğraflar da geldi. Britney Spears, eşi Sam Asghari ile çekildiği kareleri sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı.

Spears, paylaşımında, "Yaptık, evlendik! Muhteşem bir gündü! Sabah çok gergindim. Panik atak geçirdim ve sonra toparladım. Evimizi tam anlamıyla bir rüya şatosuna dönüştüren ekip harikaydı. Tören bir rüyaydı ve parti daha da güzeldi. Düğünümüze bir sürü inanılmaz insan geldi ve ben hala şoktayım." ifadelerini kullandı. İşte o fotoğraflar;