Eski eşi Serkan Uçar ile avukatının açıklamalarına Ece Erken'den sert cevap

Serkan Uçar, eski eşi ünlü sunucu Ece Erken'in kendisine hakaret ettiği ve tehditlerde bulunduğu iddiasıyla şikâyetçi oldu. Serkan Uçar'ın hamlesinin ardından çileden çıkan Ece Erken, ''Evladım için sustum, şimdi evladım için konuşacağım'' dedi.

Ece Erken ile eski eşi Serkan Uçar yeniden karşı karşıya geldi. Serkan Uçar, hakaret ve tehdit iddiasıyla Erken'den şikâyetçi oldu.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvuran Uçar'ın avukatı Şeyda Yıldırım, hazırladığı şikâyet dilekçesinde şu ifadelere yer verdi: "Ece Erken sosyal medyada 'Oğluna babalık yapmıyorsun, görgüsüz hayatını gözümüze sokuyorsun', 'Şam babası' şeklinde konuşarak müvekkil hakkında ağır suçlamalarda bulunmuştur. Hakaret içeren paylaşımlarla müvekkilin kişilik haklarına saldırmıştır. Müvekkilimi kamuoyu önünde tehdit etmekte, ailesine, kişiliğine, onuruna ve şöhretine ağır zarar vermektedir."

Şikayet dilekçesinin ardından Erken, çileden çıktı. Ünlü sunucu şunları söyledi: "Şam babasının sevgili avukatı; bir kadın, bir anne olarak müvekkiline 'evladına bak, sahip çık. Bana takı alacağına evladına olan 6 bin TL nafakanı icra yoluyla verme direkt ver, okul masrafına bir kere olsun dahil ol. Evladını ara, yanında ol, babalık yap' diyeceğine, 'evladının annesi yurt dışına çıkarmak için senden para değil izin istiyor. Neden vermiyorsun' diyeceğine... Bana 'şam babası' dedim diye dava açmışsın şam babasının avukatı. Mahkemede yapılanları daha detaylı anlatacağım, kanıtlı sunacağım. Evladım için sustum, şimdi evladım için konuşacağım"