Eski eşi destekledi! Mehmet Ali Erbil açıkladı: ‘'İkinci telefonum olmadı''

Mehmet Ali Erbil eski eşi Nergis Kumbasar'la Turnike programında bir araya geldi. Evlilik dönemlerinden konuşan iki isimden Mehmet Ali Erbil'e, eski eşi Nergis Kumbasar'dan şoke eden bir çapkınlık yorumu geldi.

Mehmet Ali Erbil yeni yarışma programı Turnike'yle ekranlara geri döndü. Mehmet Ali Erbil'in ekrana gelen son bölümüne konuk olan isimler arasında; eski eşi oyuncu ve manken Nergis Kumbasar da vardı. Nergis Kumbasar ile Mehmet Ali Erbil yayın sırasında, evlilikleri hakkında bir sohbette bulundular. O anlarda Kumbasar'ın, kızının babası Erbil hakkında söyledikleri oldukça dikkat çekti.

NERGİS KUMBASAR'DAN MEHMET ALİ ERBİL HAKKINDA ÇAPKINLIK YORUMU

Eski eşinin kendisine baskı uygulamadığını ve şiddet göstermediğini belirten Kumbasar, "Bu zaten olması gereken bir durumu ve sen zaten öyle birisi olduğun için, ayrıca mutluyuz yani ne diyelim. Herkes seni örnek alsın bu konuda" ifadelerini kullandı.

Bu konuda kelimesini baskılayarak söyleyen Kumbasar daha sonra ironi yaparak, "Bir de çapkın derler ama hiç değildir, o da iftira" karşılığını verdi. Kendisini savunmak için açıklama yapan Erbil, kendisinin ikinci bir telefonun dahi olmadığını söyledi.

Bu anlarda Kumbasar araya girerek, "Çünkü her şeyi tek telefondan hallediyordun üşengeçliğinden, o yüzden de hep yakalanır" ifadesini kullandı.