Eski dostlar 'Ben Bu Cihana Sığmazam' diyecek... Oktay Kaynarca ile Ziya Kürküt'ün tozlu albümlerde kalan fotoğrafları

Oktay Kaynarca ile Ziya Kürküt, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde beraber rol alacaklar. Yıllar önce TRT dizisi Gençler'de de beraber rol alan Ziya Kürküt ile Oktay Kaynarca, bir dönemler birbirlerinin en yakın arkadaşıydılar. Ben Bu Cihana Sığmazam ile bir kez daha birlikte kamera karşısına geçecek olan iki ismin, artık tozlü fotoğraf albümlerinde kalmış fotoğrafları ortaya çıktı.

Oktay Kaynarca yeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam'ın kadrosunu tamamladı. Ünlü oyuncunun yapımcısı olduğu projede Ziya Kürküt de yer alacak. Uzun zamandır ekranda olmayan Ziya Kürküt'ün Oktay Kaynarca ile arasında bir bağ bulunuyor. Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinden önce birlikte TRT dizisi Gençler'de kamera karşısına geçen ve o yıllarda oyunculuklarının daha çok başında olan Oktay Kaynarca ile Ziya Kürküt, üniversite yıllarını da birlikte okumuşlardı.

OKTAY KAYNARCA İLE ZİYA KÜRKÜT'ÜN TOZLU ALBÜMLERDE KALAN FOTOĞRAFLARI

İstanbul Belediye Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan iki isim, 4 yıl boyunca beraber okumuşlardı. İki ismin sınıf arkadaşları arasında bulunan Fikret Kuşkan da iki ismin çok yakın arkadaşıydı ve üç isim hem sınıf arkadaşıydılar hem de Gençler dizisinde beraber rol almışlardı.

İşte iki ismin gençlik yıllarından fotoğraflar