Eski adresine apar topar geri dönüyor! Bir Zamanlar Çukurova'nın yıldızına teklif uçuruldu!

Bir Zamanlar Çukurova'nın yıldızına teklif uçuruldu. Eski adresine apar topar geri dönüyor. Dört sezondur atv ekranlarında reyting rekorları kıran Bir Zamanlar Çukurova dizisinde canlandırdığı Hünkar Yaman karakteriyle milyonların gönlüne taht kuran Vahide Perçin yeni projesiyle çok konuşulacak. Vahide Perçin, Bir Zamanlar Çukurova'nın da yapımcılığını üstlenen Tims&B şirketinin yeni projesi olan Hakime Hanım dizisinde rol alacak.

Hüzünlü hikayesiyle atv ekranlarında seyircisinin yüreğini yakan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 3. sezonunda senaryo gereği Behice tarafından bıçaklanarak öldürülüp diziye veda eden Vahide Perçin'in yeni projesi belli oldu. Yaklaşık bir buçuk senedir herhangi bir projede yer almayan ünlü oyuncu Vahide Perçin yeni sezonda Hakime Hanım dizisiyle sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Proje hakkında detaylar ise yavaş yavaş netleşiyor. Öte yandan dizinin yeni sezonda izleyicisiyle buluşması bekleniyor.

YENİ PROJESİYLE DÖNÜYOR

Vahide Perçin yeni projesiyle çok konuşulacak. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Vahide Perçin, Bir Zamanlar Çukurova'nın da yapımcılığını üstlenen Tims&B şirketinin yeni projesi olan Hakime Hanım dizisinde rol alacak.

DİZİNİN KADROSU NETLEŞİYOR

Dizinin cast çalışmaları sürüyor. Hakime Hanım'ın senaryosunu Ayfer Tunç yazarken yönetmenliğini de Emre Aybek üstleniyor.

VAHİDE PERÇİN KİMDİR?

Vahide Perçin 13 Haziran 1965 tarihinde dünyaya geldi. Vahide Perçin İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, Yunanistan göçmeni bir ailenin kızı olarak dünyaya geldi. Babası kamyon şoförü, annesi ev hanımı olan Perçin, lisede grafik okudu.

Muhteşem Yüzyıl dizisinde Meryem Uzerli'nin diziden ayrılmasından dolayı 3. sezonun son bölümünden itibaren Hürrem Sultan karakterini canlandırmıştır.

Bir Zamanlar Çukurova final tarihi açıklandı mı? Bir Zamanlar Çukurova ne zaman final yapacak?

Eşi benzeri görülmedi! Bir Zamanlar Çukurova'dan moral bozacak karar! 9 veda sonrası bileti kesiliyor