Eşinin evine baltayla saldırmıştı... Mahsun Kırmızıgl'ün kardeşinden pes dedirten savunma: İlaçlarımı almaya gittim, şiddet uygulamadım

Ünlü şarkıcı Mahsun Kırmızıgül'ün kardeşi Yusuf Bazencir, geçtiğimiz gün eşi Seval Bazencir'in evinin kapısını balta ile kırarak içeriye girmeye çalıştığı ana ait olduğu iddia edilen görüntüler gündemde deprem etkisi yarattı. Yusuf Bazencir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ''Eşime şiddet uygulamadım. İlaçlarımı almak için eve gittim, o an kapıya sinirle müdahale ettim'' ifadelerini kullandı.

Çıkardığı albüm ile adından uzunca bir süre söz ettiren ünlü şarkıcı Mahsun Kırmızıgül'ün kardeşi Yusuf Bazencir ile 5 yıl önce nikah masasına oturan Seval Bazencir, boşanma kararı aldı. 9 Mart'ta telefon konuşması yapan ikilinin arasında tartışma çıktı. Seval Bazencir, eşine Beşiktaş'taki eve gelmemesini söyledi. Ancak Yusuf Bazencir evin önüne gelerek balta ile kapıyı kırmaya çalıştı.

KADES uygulaması ile yardım isteyen Seval Bazencir'in eşi Yusuf Bazencir, kapıyı baltayla kırmaya çalıştığı esnada polis tarafından gözaltına alındı. Yusuf Bazencir adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Yusuf Bazencir, şu ifadeleri kullandı:

"Evliliğimde eşime karşı saygım ve sevgim sonsuzdur. Yaşanan olayda asla eşime karşı şiddet uygulama amacım olmadığı gibi bugüne kadar da eşime şiddete yönelik bir hareketim olmamıştır. Sadede saatimde almam gereken ilaçlarımı almak amacıyla o an kapıya sinir ve heyecanla müdahale ettim. Bu eylem sadece kapıyı açmaya yönelik olup eşime yönelik değildir"