Eşini kaybeden Yaşar Alptekin canlı yayında içini döktü! Sevgilim var dedi Alişan'ı şoke etti

Yaşar Alptekin, Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk oldu. Geçtiğimiz aralık ayında eşini kaybeden Alptekin, canlı yayında neler yaşadığını anlatırken adeta izleyenlerle dertleşti. Canlı yayında 'Sevgilim var' diyen Yaşar Alptekin'in açıklaması Alişan'ı şaşırttı.

Hayat tarzını tamamen değiştirip maneviyata ağırlık veren Yaşar Alptekin, geçtiğimiz aralık ayında eşini kaybetti. Bugün Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk olan Yaşar Alptekin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Aslıhan Hünel'in, 'Hiç değişmemişsiniz' demesi üzerine Yaşar Alptekin, 'Sırrını verebilirim. Günde 5 vakit spor yapıyorum, 12 ayda 1 ay diyet yapıyorum, gece hayatım var, bir de sevgilim var, çok güzel bir hayatım var' dedi.

Alişan, Alptekin'in 'sevgilim var' sözleri üzerine 'Nasıl?' sorusunu yönelterek şaşkınlığını da belirtti. Alptekin; günde 5 vakit sporun namaz, 12 ayda 1 ay diyetin oruç ve gece hayatının da teheccüd namazı olduğunu söyledi ve sevgilisi olarak ise Allah'tan başka sevgilisinin olmadığını ifade etti.

Eşinin vefatıyla ilgili konuşan Alptekin, 'Emaneti gerçek sahibine yolladık. Bütün eşyalarını sevdiklerine dağıtmak onu hatırlatacak hiçbir şeyi evde görmek istemediğini istemiyorum.' dedi.

Eşinin eşyalarını vermesinin ardından evde de duramadığını ifade eden Alptekin, tüm evi hatta şehri değiştirmesi gerektiğini anladığını anlattı.