Öldürülen Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eşi Ece erken yıkıldı! Sakinleştiricilerle uyutuldu: Uyuyup uyansam ve kabusum bitse

Geçtiğimiz yıl Ece Erken ile nikah masasına oturan avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, silahlı saldırıya uğradı. Olay yerinde hayatını kaybeden Mahmutyazıcıoğlu'nun son sözleri ''Lütfen beni kurtarın'' oldu. Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölüm haberini alan Ece Erken büyük yıkım yaşadı. Erken'in ''Uyuyup uyansam ve kabusum bitse'' dediği öğrenildi.

Ece Erken'in Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile ilişkisi ve evliliği çok konuşulmuştu. İkili, evliliklerini gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyordu.

Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, geçtiğimiz gün uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Ünlü ismin, ölüm haberi gündeme bomba gibi düştü.

"LÜTFEN BENİ KURTARIN"

Bircan Bali, Söylemezsem Olmaz programında Mahmutyazıcıoğlu'nun son sözlerinin "Lütfen beni kurtarın" olduğunu söyledi.

Küslüğü bir kenara bıraktı... Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesinin ardından Demet Akalın, Ece Erken'e başlığında bulundu

Silahla vurularak öldürülen Şafak Mahmutyazıcoğlu'nun saldırı sonrası ilk görüntüleri ortaya çıktı

Bircan Bali, yakın dostu Ece Erken'in durumundan bahsetti. Bircan Bali, "Evinde sakinleştiricilerle uyuyor" dedi.

Açıklamalarına devam eden Bircan Bali, "Ece'nin annesiyle konuştum. 'Ben onu çok seviyorum nasıl dayanacağım' demiş. Eymen'in odasında ağlayarak uyuyakalmış. 'Nasıl yaşayacağım anne bilmiyorum' demiş. Eymen de biz yarın Bodrum'a gideceğiz Şafak abiyle demiş. Çocuk daha bilmiyor tabii." dedi.

"UYUYUP UYANSAM VE KABUSUM BİTSE"

3-4 tane ağır sakinleştirici alan Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümünün ardından "Uyuyup uyansam ve kabusum bitse" dediği öğrenildi.

Aslı Bekiroğlu'ndan Demet Özdemir-Oğuzhan Koç yorumu

Survivor 2021 şampiyonu İsmail Balaban neden All Star'a neden katılmadığını açıkladı