Eşi Erhan Kanioğlu'na tırnaklarıyla saldıran Meral Kaplan ilk kez konuştu! 'Bu adamı darp etmem mümkün mü?'

Oyuncu Meral Kaplan ve boşanma aşamasında olduğu eşi Erhan Kanioğlu magazin gündemine bomba gibi düştü. Erhan Kanioğlu, Meral Kaplan'ın ofisini basıp tırnakları ile saldırdığı iddiasında bulunarak hakkında şikayetçi oldu. Meral Kaplan, katıldığı canlı yayında olayla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Kaplan, ' Kimseyi arp etmedim. Bu adamı darp etmem mümkün mü?' dedi.

Eşi Erhan Kanioğlu ile sorunlu bir boşanma süreci geçiren ve dava haberleri ile gündeme gelen Meral Kaplan hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Erhan Kanioğlu'nun iddialarına göre Meral Kaplan ofisini bastı ve tırnakları saldırdı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında Adli Tıp'a sevk edilen Kanioğlu'nun tırnakla hafif şekilde yaralandığına dair rapor verildi. Bunun üzerine Kaplan hakkında hakaret, tehdit, eşi basit yaralama suçlarından dava açıldı.

'AĞUSTOS AYINDA OLAN BİR OLAYDI'

Yaşanan olayların ardından Söylemezsem Olmaz programına özel açıklamalarda bulunan Meral Kaplan, şunları söyledi: 'Bu konulardan sıkıldım ve şaşırdım. Artık üzülemiyorum. Bu sene sular durulmuştu. Ağustos ayında olan bir olaydı. 3 buçuk 4 sene ben bunlarla uğraştım. Kendisi konuşmak için çağırdı. Bodrum'da da kızımı jandarma ile almaya gitmiştim tanımadığım kadınlarla tatil yaptı diye.

6 aydır benimle kimse uğraşmıyordu çocuğumuz için mesafeli olarak aracıyla birbirimize veriyoruz. Mahkeme covid sürecinden dolayı uzamıştı önümüzdeki çarşamba bitecek. Ağustos ayında ofisine gittiğimde bir anda tartışmaya dönüştü. Korkumu yendim yeter artık dedim. Kendisi ile orada tartışırken yeri zamanı gelince ciddi ilişkin olduğunda kızımı tanıştırabilirsin ama önüne gelen kadınlarla kızıma tatil yaptıramazsın dedim. Tartışma büyüdü.

'BU ADAMI DARP ETMEM MÜMKÜN MÜ?'

Önemli olan bu süreçte değil ilerleyen süreçte tanıştır. O sırada olay alevlendi. Tırnaklarım evet çok sert birinin kolunu tutsam şey olur yani. Bilinçli yaptığım birşey değil. Kimseyi darp etmedim. Bu adamı darp etmem mümkün mü? Beni tanısanız naif ve kibar bir insanım.'

'Erhan bey senin uzun süreli ciddi bir ilişkin olsa kızınla onu tanıştırmanı kabul eder mi? sorusuna yanıt veren Meral Kaplan, şunları söyledi:

'HAYATINDA OLAN KADINA ÜZÜLÜYORUM'

'Böyle bir şey söz konusu bile değil. Evliyken çok namusluyuz onların gözünde boşanınca herkesi yakıştırıyorlar biliyorsunuz. Bu kadar büyük hayal kırıklığıyla birine güvenmek çok zor. Öncelikle çocuğa adapte olup kendimi toparlamam lazım.

Şu bacaklarımı uzatıp da evet boşandım çok üzgünüm diyecek vaktim olmadı. Hayatında olan kadına üzülüyorum ona da aynı şeyleri yapar diye.'

Basit yaralama ve tehdit davası hakkında da konuşan Kaplan, 'O dönemde çevresindeki herkesten dava açtırdım. Benim çocukluk arkadaşlarım... Kaç kişi ile ya. Bütün sülalemi birbirine kattı. Karakol adliye görmüş insan değildim şimdi çıkmaz oldum.

Ben her şeye rağmen Ela'ya izin veriyorum babasını görüyor. Bizim onunla konuşmamız için çok uzun zaman geçmesi gerekiyor. İçimde bir korku var. Panik, iftira...' ifadelerini kullandı.