Eşi Ahmet Dursun'dan boşanan Asena Demirbağ, yaşadıklarını ağlayarak anlattı

Futbolcu eşi Ahmet Dursun'dan boşanan Asena Demirbağ, 2. Sayfa canlı yayında yaşadıklarını ağlayarak anlattı. Demirbağ, boşanmaya razı olmadığını söyledi.

Futbolcu Ahmet Dursun, 2019 yılında kendisinden tam 19 yaş küçük olan Asena Demirbağ ile evlenmişti. Geçen sene bebeklerini kucaklarına alan iki isim, tek celsede boşandılar. 2. Sayfa canlı yayınına katılan Demirbağ, gözyaşlarıyla yaşadıklarını anlattı.

Boşanmayı zorla kabul ettiğini söyleyen Demirbağ, 'Yani çok üzgünüm böyle olmamalıydı. Ortada küçük bir çocuk varken boşanmak bu kadar kolay olmamalı. Ben boşanmayı istemedim bunu daha önce de söyledim.

Bazı şeyler var, hiçbir şey gözüktüğü gibi değil ama kızım için böyle olması gerekiyor. Boşanmaya razı değildim kabul etmek zorunda kaldım çok üzgünüm. Ben ailemi karşıma almıştım. Ona çok inandığım için çok sevdiğim için. Yarı yolda kalmış hissediyorum.' dedi.

"AFFI OLMAYACAK ŞEYLER OLDU"

Affı olmayacak şeyler olduğunu söyleyen Demirbağ, "Benim içim her zaman rahat. Daha sonrasında affı olmayacak şeyler oldu. İkimiz için en hayırlısı olur. Umarım en iyi şekilde babalığını yapar." dedi.