Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler linç yeme nedenlerini anlattı

Eser Yenenler ile mutlu bir evliliği olan Berfu Yenenler, YouTube kanalından yeni bir video paylaştı. Berfu Yenenler asıl linç yeme nedenlerini ilk kez anlattı. Yenenler, adına sahte hesap atılıp ''Koca parası yiyorum'' şeklinde tweet atıldığını da sözlerine ekledi.

2019 yılında oyuncu Eser Yenenler ile nikah masasına oturan Berfu Yenenler, 2015 yılında ailesinin desteğiyle katıldığı Miss Turkey Güzellik Yarışması ile adını duyurdu. Eser Yenenler ile olan evliliğini sosyal medyadan şeffaf bir şekilde paylaşan Berfu Yenenler, linç yeme nedenlerini YouTube kanalında çektiği bir video ile anlattı.

Adına sıkça sahte hesap açıldığını ifade eden Yenenler, "Koca parası yiyorum" şeklinde tweet atıldığını ve tweeti atanın kendisi olduğu sanılarak takipçilerden linç yediğini anlattı.

Katıldığı bir davette pahalı bir ayakkabı giymediği için de eleştirildiğini söyleyen Yenenler, "Bir ayakkabıya 50 bin lira vermediğim için linç yedim" dedi.

Yediği başak bir linçten bahseden Yenenler, "Burak Özçivit'in oğlu benim oğlumdan yakışıklı diye linç yemiştim" şeklinde konuştu.