Eser Yenenler'den Hülya Avşar'a cevap... Berfu Yenenler'i savundu

Hülya Avşar programına konuk aldığı Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler'in ''ünlü olmayı hiç düşünmedim'' sözlerine verdiği cevapla gündeme geldi. Berfu Yenenler'in ardından Eser Yenenler de Hülya Avşar'a cevap verdi.

Mutlu evlilikleri ile bilinen Eser Yenenler ve Berfu Yenenler'in Kuzey ve Mete adını verdikleri oğulları dünyaya geldi. Eser Yenenler ile çektiği eğlenceli videolar ile adından söz ettiren Berfu Yenenler, Hülya Avşar'ın YouTube'da yayınlanan programına konuk oldu.

Berfu, "Evli olmanız, sahne performansınızı etkiliyor mu?" sorusuna "İş konusunda ben çok disiplinli bir tipim, Eser ise 'akışına bırak' modunda. Onun rahatlığı beni arada deli ediyor. " diyen Berfu Yenenler, "Sahneye çoğu kez küs çıktık. Kıbrıs'ta ve Göztepe'de sahneye çıkmamıza beş dakika kala kuliste kavga ettik." yanıtını verdi.

"Ünlü olma evliliği hiç düşünmüyordum" açıklamasını yapan Berfu Yenenler'e imada bulunan Hülya Avşar, "Eser'e sen yürümüşsün, hiç aklında yokmuş maşallah." demişti.

Hülya Avşar'a esprili bir cevap veren Eser Yenenler, "Gerçekten benim cazibemi çok es geçiyorsunuz. Dayanamayıp, bana DM (direkt mesaj) atarsın. O da dayanamayıp, tutamadı kendini. Kız da haklı. Benim en etkileyici yanım, benim ben olmam. Benimle bir hayat geçirmek istersin." ifadelerini kullandı.