Esendereli Ali kimdir, gerçek ismi ne? Esendereli Ali nereli, kaç yaşında?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programının bugünkü konukları arasında yer alan isimlerden biri de Esendereli Ali oldu. Esendereli Ali kimdir, gerçek ismi ne? Esendereli Ali nereli, kaç yaşında? gibi soruların yanıtları tüm izleyenler tarafından araştırılmaya başlandı. Gerçek ismi ile Ali Demir 1986 yılının Ağustos ayında Balıkesir Manyas'ta doğmuştur. İşte hakkında tüm merak edilenler..

Esendereli Ali bugün Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk oldu. Esendereli Ali kimdir, gerçek ismi ne? Esendereli Ali nereli, kaç yaşında? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. Esendereli Ali'nin en son VOVO Media etiketi ile çıkarttığı teklisi “Nazlı Yarim” youtube’da milyonlarca dinlenmeye ulaşmış ve tik tok’da keşfete düşmüştür. İşte hakkında merak edilenler...

ESENDERELİ ALİ KİMDİR, GERÇEK İSMİ NE?

Gerçek ismi ile Ali Demir 1986 yılının Ağustos ayında Balıkesir Manyas’ta doğmuştur. Evli ve 3 çocuk babası olan Ali ilk albüm çalışmasını 2013 yılında kördüğüm ismi ile çıkartmıştır. Müzik hayatında solistlik dışında Klavye, Akordiyon ve Perküsyon çalgıcılığı yapmaktadır.

En son VOVO Media etiketi ile çıkarttığı teklisi “Nazlı Yarim” youtube’da milyonlarca dinlenmeye ulaşmış ve tik tok’da keşfete düşmüştür.

Solmaz Çiros kimdir, kaç yaşında? Solmaz Çiros aslen nerelidir?