Erşan Kuneri'nin yıldızı Nilperi Şahinkaya, Cem Yılmaz'ı öve öve bitiremedi: Onunla çalışmak ayrıcalıklı bir durum

Son olarak Fox TV'de ekrana getirile Yasak Elma dizisinde Cansu karakteri ile izleyici karşısına çıkan Nilperi Şahinkaya ve sevgilisi Emre Yusufi ile geçtiğimiz gün objektiflere takıldı. Yeni projesi Erşan Kuneri hakkında bilgi vermeyen Şahinkaya, Cem Yılmaz'ı öve öve bitiremedi. Şahinkaya, 'Küçüklüğümden beri hayranım. Onunla çalışmak ayrıcalıklı bir durum' dedi.

Başarılı oyunculuk performansı ile birçok başarılı projede rol almış olan güzel oyuncu Nilperi Şahinkaya, sevgilisi Emre Yusufi ile görüntülendi. Şortun altına bot giymeyi tercih eden Şahinkaya, basın mensupları ile sohbet etmeyi ihmal etmedi.

Erşan Kuneri çekimlerinin başladığını söyleyen Şahinkaya, 'Şu an prova çekimlerindeyiz. Bana detay sormayın aman yoksa patron kızar' diyerek güldürdü.

Cem Yılmaz hakkında övgü dolu sözler sarf eden Şahinkaya, 'Harika bir patron kendisi. Bu bizim üçüncü projemiz. Ben küçüklüğümden beri Cem Yılmaz'a çok hayranım. Umarım onunla uzun yıllar çalışırım. Cem Yılmaz'la çalışmak ayrıcalıklı bir durum' dedi.

Nilperi Şahinkaya, daha önce 'Yahşi Batı' ve 'Karakomik Filmler: Kaçamak' projelerinde Cem Yılmaz'la birlikte çalışmıştı.