Erol Özmandıracı'ya Naz Elmas'ı unutturan güzel... Romantik anları kameralara yansıdı

Güzel oyuncu Naz Elmas ile geçtiğimiz ay evliliğini tek celsede bitiren iş insanı Erol Özmandıracı, tatil için Bodrum'u tercih etti. Erol Özmandıracı yeni sevgilisi ile denizde sarmaş dolaş objektiflere yansıdı. Görüntülerin magazin basınında yer almasının ardından ''Naz Elmas'ı çabuk unuttu'' yorumları yapıldı.

Naz Elmas ve iş insanı Erol Özmandıracı, 2019 yılında nikah masasına oturdu. Ancak çiftin evliliğinde kara bulutlar dolaşmaya başladı. Naz Elmas ve Erol Özmandıracı, 3 yıllık evliliklerini geçtiğimiz ay anlaşmalı olarak noktaladı. İkili, ayrılık nedeni olarak fikri ve ruhi anlaşmazlığı gerekçe gösterdi.

Habertürk'ün haberine göre; Özmandıracı, eski eşini çabuk unuttu. İş insanı, Bodrum'da gizemli bir güzelle görüntülendi. Özmandıracı, kız arkadaşı ile denizin ve güneşin tadını çıkardı. Özmandıracı ve sevgilisinin samimi görüntüleri kameralara böyle yansıdı.

Özmandıracı'nın görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından sosyal medya kullanıcıları "Naz Elmas'ı çabuk unuttu" gibi yorumlarda bulundu.