Erol Evgin'in oğlu Murat Evgin ilk aşkını açıkladı... Duyan şaştı kaldı

Erol Evgin'in oğlu da olan Murat Evgin, Fatih Altaylı'nın sunuculuğunu üstlendiği programının konuğu oldu. Dikkat çeken açıklamalarda bulunan Murat Evgin, ''TRT'de Heidi vardı ve o benim ilk aşkımdı. Annem ve babam da sürekli beni işletirdi; 'Heidi'yi eve yatıya çağıralım mı? Büyük babasıyla bize gelsin mi?' diye... '' şeklinde konuştu.

Senarist-yönetmen Gani Müjde, müzisyen Murat Evgin, yazar-seslendirme sanatçısı Yekta Kopan, bale sanatçısı İlke Kodal ve şef Müge Ergül Karaca, Fatih Altaylı'nın geçtiğimiz akşam ekrana getirilen programının konuğu oldu.

Erol Evgin'in oğlu da olan Murat Evgin, programda yaptığı açıklamalar ile dikkat çekti. Murat Evgin, "Çocukluğumda kalıcı müzik yapan 15-20 yıl sonra da dinlenecek müzikleri yapan etrafımdaydı. O yıllarda tek bir kanal vardı. Bence bir şeyleri duyurmak daha kolaydı. O kanala çıkmak zordu ama çıktığınız zaman herkes tanıyordu.

"HEIDI İLK AŞKIMDI"

TRT'de Heidi vardı ve o benim ilk aşkımdı. Annem ve babam da sürekli beni işletirdi; 'Heidi'yi eve yatıya çağıralım mı? Büyük babasıyla bize gelsin mi?' diye... İnanıyordum çünkü... Ajda Pekkan, Sezen Aksu ve Nükhet Duru'yu ne zaman televizyonda görsem ertesi bize geliyordu. Naif ve kaliteli sanatçıların olduğu bir ortamda büyüdüm. Bu durum beni müziğe sevk etti. Müziğin her mutfak halini gördüm. İlerleyen dönemlerde yarışma ve dizi-film müziklerini yaptım. Latin Amerika'da dizilerin için şarkılar Türkçe çalıyordu. Sonra bize bir talep geldi, İspanyolca dilinde söylemeye başladık." ifadelerini kullandı.