Erol Evgin'den caz konseri sürprizi

Türk pop müziğinin eski sanatçılarından Erol Evgin, mayıs ayında gerçekleşecek olan caz konserleri kapsamında sanatseverlerle buluşacak.

AA

Caz müzik severleri buluşturacak konser serisi mayıs ayında başlayacak. "Dinle, hisset, keşfet, PSM'de Caz ile dünyan değişsin" mottosuyla gerçekleşecek olan etkinlik, 4 Mayıs'ta İsveçli sanatçı Lisa Ekdahl konseriyle başlayacak.

Erol Evgin ise "Erol Evgin Caz Söylüyor" konseptiyle 13 Mayıs'ta sahnede olacak. 40 yılı aşkın kariyeriyle cazın yaşayan usta isimlerinden Anouar Brahem ile caz ve funk melodilerini harmanladığı performansıyla trompet ustası Sefi Zisling 20 Mayıs'ta sahne alacak.

İsrailli oyuncu ve müzisyen Liraz 21 Mayıs'ta, caz ve funkı geleneksel Etiyopya halk melodileriyle harmanlayan Mulatu Astatke 26 Mayıs'ta, elektronik seslerle doğaçlama performansı harmanlayan virtüöz davulcu Jojo Mayer de 27 Mayıs'ta konser verecek.

Tanınmış caz sanatçıları ve barok müziğin önemli yorumcuları, 9 Haziran'da gerçekleşecek "JazzAntique" konserinde müzikseverlerle bir araya gelecek.