Erkan Petekkaya'nın kızı patladı Nurgül Yeşilçay'ın kızı unutuldu... Alina Boz'dan Leyla Tanlar'ı deviren başarı

Alina Boz ile Leyla Tanlar yıldızlarını Paramparça dizisi ile parlatmışlardı. Üç sezon boyunca Erkan Petekkaya'nın kızını oynayan Alina Boz, Paramparça sonrası rol aldığı projeler ile zirveye yerleşirken Nurgül Yeşilçay'ın kızını oynayan Leyla Tanlar ise düşük reytingler ile erken final yapan dizilerin kurbanı oldu. Alina Boz başarısıyla Leyla Tanlar'ı adeta solladı.

Alina Boz ve Leyla Tanlar tam 3 sezon süren Paramparça adlı dizide hastanede karışık 15 yıl boyunca birbirlerinin hayatını yaşayan iki genç kızı oynamışlardı. Alina Boz ile Erkan Petekkaya baba-kız, Leyla Tanlar ile Nurgül Yeşilçay da anne-kızı oynamışlardı. Yayınlandığı akşamlara reytinglerde damgasını vuran Paramparça'da Alina Boz ile Leyla Tanlar, yıldızlarını parlatsalar da içlerinden sadece birisi şöhreti elde etti o da Alina Boz oldu.

ALİNA BOZ, LEYLA TANLAR'I SOLLADI

Paramparça'dan sonra yüksek reytingli işlerde rol alan Alina Boz, yerli Netflix dizisinde de başrol oldu. Fakat Leyla Tanlar aynı başarıyı yakalayamadı. Bu süreçte üniversiten mezun olan Leyla Tanlar, reyting kurbanı olan işlerde başrol oynadı.

Genç isim uzun zamandır ekranda yer almıyor.