Erdal Özyağcılar'la Kemal Sunal'ın kızı Ezo Sunal'ı buluşturan film

Erdal Özyağcılar yakın arkadaşı Kemal Sunal'la pek çok filmde rol almıştı. Şimdilerde Şam'piyonlar'-Satrancın Gizemli Taşları filmi için sete çıkan Erdal Özyağcılar bu projede de, Kemal Sunal'ın kızı Ezo Sunal'la kamera karşısına çıkacak. Usta sanatçıya Şam'piyonlar'-Satrancın Gizemli Taşları filminin setinde Ezo Sunal'dan anlamlı bir hediye geldi.

Erdal Özyağcılar ile yeni bir film projesine başlıyor. Usta sanatçı bu filmde, merhum yakın arkadaşı Kemal Sunal'ın kendisi gibi oyunculuk yapan kızı Ezo Sunal'la kamera karşısına geçiyor. Türkiye'nin ilk satranç konulu reel-animasyon filmi olacak olan 'Şam'piyonlar'-Satrancın Gizemli Taşları' filminde bir araya gelen Erdal Özyağcılar'la Ezo Sunal, filmin setinde duygusal anlar yaşadılar.

KEMAL SUNAL'IN KIZI EZO SUNAL'DAN ERDAL ÖZYAĞCILAR'A ANLAMLI HEDİYE

Çocuklar için hazırladığı kitaplar, dijital ve TV içerikleriyle başarıyı yakalayan Ezo Sunal, babasının yakın arkadaşı olan Erdal Özyağcılar'a bir yüzük hediye etti. Geçmişte pek çok filmde Kemal Sunal'la rol alan Erdal Özyağcılar, bu film sayesinde hem baba Sunal hem de kızı Sunal'la birlikte rol almış oldu.