Erdal Özyağcılar'dan Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'ne atanan Tamer Karadağlı'ya destek

Tamer Karadağlı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'ne atandı. Usta sanatçı Erdal Özyağcılar konu hakkında, ''Tamer Karadağlı tiyatrocu, yıllardır bu işi yapan bir isim'' ifadelerini kullandı ve Karadağlı'ya olan desteğini dile getirdi.

Tamer Karadağlı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan atama kararına göre Devlet Tiyatroları Genel Müdürü oldu. Usta sanatçı Erdal Özyağcılar, meslektaşı Tamer Karadağlı'nın Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü görevine atanması ile ilgili olarak meslektaşını destekleyen ve kutlayan bir açıklamada bulundu.

"Tamer Karadağlı yıllardır bu işi yapan bir isim"

Magazin News'te yer alan habere göre; Erdal Özyağcılar'a Tamer Karadağlı'nın Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü görevine atanması soruldu. Özyağcılar, "Hayırlı uğurlu olsun. Tamer Karadağlı tiyatrocu, yıllardır bu işi yapan bir isim. Onu o göreve uygun görmüşler." ifadelerini kullandı.

Özyağcılar, Karadağlı'nın bu göreve getirilmesinden dolayı rahatsızlık duyan kesimlere ise, "Niye eleştirilsin ben anlamıyorum." derken aynı zamanda bu duruma da şaşırdığını belirtti.