Erdal Özyağcılar ile Güzin Özyağcılar evlilik yıldönümünü kutladı: 51 yılı geride bıraktı

Balkan Ninnisi dizisinde rol alan ünlü oyuncu Erdal Özyağcılar, eşi Güzin Özyağcılar ile evlilik yıl dönümünü kutladı. 51 yılı geride bırakan ünlü çiftten Erdal Özyağcılar, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Özyağcılar eşi Güzin Özyağcılar'a olan aşkını dile getirdi.

1971 yılında nikah masasına oturan Erdal Özyağcılar ile eşi Güzin Özyağcılar, mutlu evlilikleri ile parmakla gösterilen çiftler arasında yerini alıyor. Erdal Özyağcılar ile Güzin Özyağcılar, evlilik yıl dönümlerini sosyal medya hesaplarından yaptıkları duygusal bir paylaşımla kutladı.

Güzin Özyağcılar, eşiyle çekildiği kareyi "Erdal'ım evliliğimizin 51. yılını geride bıraktık. Sen Üsküp'te settesin, ben Küçükkuyu'dayım... İlk defa ayrı kutluyoruz. Nice yıllara... Sağlıkla öpüyorum." ifadeleriyle paylaştı.

Erdal Özyağcılar da paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "29 Haziran 2022-29 Haziran 1971... 51 sene dile kolay! '41 kere maşallah' derler ya... Hadi bakalım hep beraber 51 kere maşallah. Güzin'im seni çok seviyorum."