Oyuncu Eray Demirkol ve eşi Gamze Akyel kimdir? Eray Demirkol kaç yaşında?

Süper Baba dizisiyle tanınan Eray Demirkol bugün Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk oluyor. Babalar Günü'nde ilk kez babalık heyecanı yaşayan başarılı oyuncu, kendisiyle ilgili merak edilenleri anlatacak. Eray Demirkol ve eşi Gamze Akyel hakkındaki tüm merak edilenleri haberimizin içerisinden okuyabilirsiniz.

Süper Baba’nın Alim’i Eray Demirkol bugün Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa programına konuk oluyor. Babalar Günü’nde ilk kez babalık heyecanı yaşayan başarılı oyuncu, kendisiyle ilgili merak edilenleri anlatacak. Eray Demirkol ve eşi Gamze Akyel hakkındaki bilgilendirmeler ve Eray Demirkol’un oynadığı diziler haberimizde…

ERAY DEMİRKOL KİMDİR?

Oyuncu, tiyatrocu ve seslendirme sanatçısı Eray Demirkol, 1982 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aynı zamanda sıkı bir Galatasaray taraftarıdır ve Terazi burcudur.

Küçük yaşlarda sanat ile tanışmış olan başarılı oyuncu, ilk oyunculuk deneyimini Süper Baba adlı dizi ile gerçekleştirmiştir. Ataköy Yunus Emre Kültür Merkezi’nde tiyatro eğitimi alan Eray Demirkol, Haliç Üniversitesi Tiyatro bölümü mezunudur.

Bugüne kadar, Zıkkımın Kökü, Süper Baba, Deli Yürek, Çarli, Ekmek Teknesi, Sırlar Dünyası, Beşinci Boyut, Kınalı Kuzular, Pars: Kiraz Operasyonu gibi projelerde rol almıştır. 2012 yılında Kara Şövalye Yükseliyor isimli sinema filminde ise Türkçe seslendirme yapmıştır.

ERAY DEMİRKOL’UN EŞİ GAMZE AKYEL KİMDİR?

Eray Demirkol, yaklaşık bir yıldır nişanlı olduğu Gamze Akyel ile 2018 yılında nikah masasına oturmuştu. İş hayatını Türk Hava Yolları Genel Müdürlükte sürdüren Gamze Akyel ise aslen Tekirdağlıdır.