Afra Saraçoğlu’nun sevgilisi Eray Altay kimdir? Afra Saraçoğlu Eray Altay kimdir, kaç yaşında?

Eray Altay Afra Saraçoğlu kimdir, kaç yaşında soruları araştırılıyor. Eray Altay dizileri neler? Star TV’de yayınlanan Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde Ece karakterine hayat veren Afra Saraçoğlu magazin gündeminde yer aldı. Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin yönetmen yardımcısı Eray Altay, gönlünü dizinin başrolü Afra Saraçoğlu'na kaptırdığı iddia edilmişti. İkilinin sosyal medya hesaplarından aşklarını ilan etmesiyle birliktelik doğrulandı. Bayramı oyuncu sevgilisi ile Bodrum’da geçiren Altay, sosyal medya hesabından Saraçoğlu ile birlikte fotoğrafını paylaştı. Altay, fotoğrafın altına ise kalp emojisi koydu. Vatandaşlar bunun ardından iki ismin hayatına yönelik bilgileri araştırmaya başladılar. Limon Film ve Süreç film bünyesinde çalışmalarını sürdüren Eray Altay 1978 yılında İstanbul‘da dünyaya gelmiştir. Afra Saraçoğlu, 2 Aralık 1997'de doğdu. Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nde okuyan Afra Saraçoğlu, Özcan Deniz'in kendisini sosyal medyadan keşfetmesiyle fırsat yakaladı. Afra Saraçoğlu, Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay'ın başrollerini paylaştığı İkinci Şans filminde Yeşilçay'ın kızını oynayarak oyunculuğa adım attı. Detaylar haberimizde sizlerle

Eray Altay Afra Saraçoğlu beraber mi, kimdir soruları merak ediliyor. Eray Altay kimdir, kaç yaşında? Magazin gündemini yakından takip eden vatandaşlar Afra Saraçoğlu ve sevgilisi hakkında bilgileri araştırmaya başladılar. Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin yönetmen yardımcısı Eray Altay, gönlünü dizinin başrolü Afra Saraçoğlu'na kaptırdığı iddia edilmişti. İkilinin sosyal medya hesaplarından aşklarını ilan etmesiyle birliktelik doğrulandı. Bayramı oyuncu sevgilisi ile Bodrum’da geçiren Altay, sosyal medya hesabından Saraçoğlu ile birlikte fotoğrafını paylaştı. Altay, fotoğrafın altına ise kalp emojisi koydu. Limon Film ve Süreç film bünyesinde çalışmalarını sürdüren Eray Altay 1978 yılında İstanbul‘da dünyaya gelmiştir. Eray Altay bugüne kadar 1 Erkek 1 Kadır, Açık Mutfak, Sakarya Fırat, Pis Yedili, Umutsuz Ev Kadınları, Benim İçin Üzülme, Meryem, Sana Bir Sır Vereceğim, Kızıl Elma, Mihrap Yerinde, Vay Başıma Gelenler 2,5 Adı Mutluluk, Gecenin Kraliçesi, Göç Zamanı, Sarhoşum Gel Beni Al, Suda Balık, Klavye Delikanlıları, Fazilet Hanım ve Kızları, Lise Devriyesi ve Keşif isimli sinema filmi ve dizilerin yönetmen ekibinde yardımcı yönetmen olarak yer almıştır. Afra Saraçoğlu, 2 Aralık 1997'de doğdu. Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nde okuyan Afra Saraçoğlu, Özcan Deniz'in kendisini sosyal medyadan keşfetmesiyle fırsat yakaladı. Afra Saraçoğlu, Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay'ın başrollerini paylaştığı İkinci Şans filminde Yeşilçay'ın kızını oynayarak oyunculuğa adım attı. Detaylar haberimizde sizlerle

AFRA SARAÇOĞLU ERAY ALTAY BERABER Mİ?

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin yönetmen yardımcısı Eray Altay, gönlünü dizinin başrolü Afra Saraçoğlu'na kaptırdığı iddia edilmişti. İkilinin sosyal medya hesaplarından aşklarını ilan etmesiyle birliktelik doğrulandı.

Bayramı oyuncu sevgilisi 19 oyuncu sevgilisi ile Bodrum’da geçiren Altay, sosyal medya hesabından Saraçoğlu ile birlikte fotoğrafını paylaştı. Altay, fotoğrafın altına ise kalp emojisi koydu.

ERAY ALTAY KİMDİR?

Limon Film ve Süreç film bünyesinde çalışmalarını sürdüren Eray Altay 1978 yılında İstanbul‘da dünyaya gelmiştir. Son dönemde güzel oyuncu Afra Saraçoğlu ile sevgili oldukları yönünde haberler ile gündeme gelmiştir. Fazilet Hanım ve Kızları dizisi setinde görev alan genç yönetmenin bu ilişki nedeni ile işinden ayrılmak zorunda kaldığı açıklanmıştır.

Eray Altay bugüne kadar 1 Erkek 1 Kadır, Açık Mutfak, Sakarya Fırat, Pis Yedili, Umutsuz Ev Kadınları, Benim İçin Üzülme, Meryem, Sana Bir Sır Vereceğim, Kızıl Elma, Mihrap Yerinde, Vay Başıma Gelenler 2,5 Adı Mutluluk, Gecenin Kraliçesi, Göç Zamanı, Sarhoşum Gel Beni Al, Suda Balık, Klavye Delikanlıları, Fazilet Hanım ve Kızları, Lise Devriyesi ve Keşif isimli sinema filmi ve dizilerin yönetmen ekibinde yardımcı yönetmen olarak yer almıştır.

Ayrıca Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam dizisinde Yapım asistanı ve Fırın isimli kısa filmin görüntü yönetmenliğini üstlenmiştir.

AFRA SARAÇOĞLU KİMDİR?

Afra Saraçoğlu, 2 Aralık 1997'de doğdu. Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nde okuyan Afra Saraçoğlu, Özcan Deniz'in kendisini sosyal medyadan keşfetmesiyle fırsat yakaladı. Afra Saraçoğlu, Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay'ın başrollerini paylaştığı İkinci Şans filminde Yeşilçay'ın kızını oynayarak oyunculuğa adım attı. Kötü Çocuk filminde rol aldı. 20 yaşındaki oyuncunun ilk ekran deneyimi ise Fazilet Hanım ve Kızları dizisindeki Ece Çamkıran rolü oldu. Afra Saraçoğlu ''Öpüşmem, sevişmem gibi Türkan Şoray kanunlarınız var mı?'' sorusuna şu cevabı verdi: ''20 yaşındayım, asla sevişmem. Bu benim kırmızı çizgim. Ama 5-6 yıl sonra projeye göre fikrim değişebilir.'' Afra Saraçoğlu, Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nde eğitim görmektedir.