Entrikası bol diziye geliyor! Sadakatsiz'e mutlu sonla veda eden Melis Sezen'e teklif geldi!

Sadakatsiz'e mutlu sonla veda eden Melis Sezen'e bomba teklif geldi. Fox TV ekranlarında yayınlanan entrikası bol diziye geliyor. 5. sezon finali için gün sayan Yasak Elma dizisinde bu sezon pek çok ayrılık yaşandı. Diziye dönem dönem yeni oyuncular da katılırken ortaya atılan son iddia çok konuşulacak. Kulislerde son konuşulan iddialara göre, Sadakatsiz'de Derin karakterine hayat veren Melis Sezen, Yasak Elma'ya katılıyor.

Şevval Sam, Eda Ece ve Biran Damla Yılmaz'ın başrollerinde yer aldığı Yasak Elma dizisi henüz sezon finali yapan diziler arasında yer almadı. Heyecan dolu gelişmelerin peşi sıra yaşandığı dizinin 5. sezonunda bomba ayrılıklar yaşanırken kadroya yeni isimler dahil oldu. Son olarak kulislerde ortaya bomba bir iddia atıldı. Sadakatsiz dizisinin final yapmasıyla birlikte Derin karakterine hayat veren ünlü oyuncu Melis Sezen'in Yasak Elma kadrosuna katılacağı son günlerde kulaktan kulağa geziyor.

FENOMEN DİZİYE GELİYOR İDDİASI

Geçen ay Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz'in final yapmasıyla birlikte Derin karakterine hayat veren ünlü oyuncu Melis Sezen'in Yasak Elma kadrosuna katılacağı iddia edildi.

Ancak şunu net olarak ifade edelim ki, henüz Yasak Elma'nın yapım şirketinden ve ünlü oyuncudan konu hakkında bir açıklama yapılmadı.

MELİS SEZEN KİMDİR?

2 Ocak 1997 tarihinde İstanbul, Silivri'de doğan Sezen, lise eğitimini Selimpaşa Atatürk Anadolu Lisesinde tamamladı.

İlk olarak Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde oynayan Sezen, ardından Siyah İnci dizisinde oynadı. İlk başrol oyunculuğunu Leke dizisinde üstlendi. Ardından Sevgili Geçmiş dizisinde de başrolü üstlendi. Sezen, dizi projeleriyle birlikte sinema filmlerinde de yer aldı.

2018 yılında gösterime giren Bizim İçin Şampiyon ilk ciddi sinema oyunculuğu oldu. Aynı yıl içerisinde Tilki Yuvası ve Dünya Hali gibi filmlerde oynadı. 2019 yılında Mahsun Kırmızıgül'ün yönetmeliğini yaptığı Mucize 2: Aşk filminde rol aldı.

2020 yılında TRT 1'de yayımlanan Ya İstiklal Ya Ölüm dizisinde başrol karakter olan "Nazan" karakterini canlandırdı. Sadakatsiz dizisinde başrol karakterlerinden biri olan "Derin" adlı karakteri canlandırdı.