Enis Arıkan kimdir, kaç yaşındadır? Enis Arıkan koronavirüse mi yakalandı, aşı yaptırmış mıydı?

Oyuncu Ezgi Mola'nın ardından ardından en yakın arkadaşı Enis Arıkan'dan da kötü haber geldi. Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisinde oynayan Enis Arıkan, sosyal medya hesabından bir fotoğrafını paylaşarak ''Şu gördüğünüz dünya güzeli korona oldu'' dedi. Enis Arıkan koronavirüse mi yakalandı, aşı yaptırmış mıydı? Enis Arıkan kimdir, kaç yaşındadır? gibi soruların yanıtları ise yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. İşte tüm merak edilenler..

Camdaki Kız dizisinde Muzo karakterine hayat veren Enis Arıkan koronavirüse yakalandı. Sosyal medya sayfasından paylaşım yapan Enis Arıkan, süreci aşı olduğu için rahat atlattığını belirtti. Enis Arıkan koronavirüse mi yakalandı, aşı yaptırmış mıydı? Enis Arıkan kimdir, kaç yaşındadır? gibi soruların yanıtları ise merak konusu oldu. İşte tüm detaylar...

ENİS ARIKAN AŞI YAPTIRMIŞ MIYDI?

Ezgi Mola'nın koronaya yakalanmasının ardından bütün yakın arkadaşları panik oldu ve test yaptırmaya koştu. Mola'nın ardından yakın dostu olan ünlü oyuncu Enis Arıkan da koronavirüse yakalandığını açıkladı.

Sosyal medya hesabında açıklamada bulunan ünlü oyuncu, "Şu gördüğünüz dünya güzeli korona oldu :(" ifadelerini kullandı.

Takipçileriyle sık sık video paylaşan Enis Arıkan, biraz terlediğini belirtti ve aşı olduğu için süreci rahat atlattığını aktardı.

ENES ARIKAN KİMDİR?

Enis Arıkan, 3 Ocak 1983 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuarı Tiyatro Bölümü ve Bilgi Üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatları Performans Bölümü'nden mezun oldu. Şebnem Bozoklu ve Ezgi Mola gibi pek çok ünlü isimle sınıf arkadaşı olan Enis Arıkan, birçok reklam projesinde rol alan aldı.

İlk dizi kariyerine 1998 yapımı Aynalı Tahir dizisi başlayan Enis Arıkan, bu dizi ardından Çekirdek Aile, Kadın İsterse, Genco, Aşk ve Ceza, Cesur Hemşire ve Hayat Ağacı gibi pek çok projede yer aldı. Enis Arıkan asıl çıkışını ise başrollerini Gürse Birsel, Sarp Apak, Hasibe Eren ve Cengiz Bozkurt'un yaptığı Jet Sosyete dizisiyle yaptı. Bu dizide canlandırdığı Tony karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Enis Arıkan, skeç tadındaki Youtube ve instagram videolarıyla da gündeme geliyor.