Engin Polat'tan şoke eden Dilan Polat itirafı: Kafa attım

Dilan Polat, kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla 10 ay cezaevinde kaldıktan sonra Ağustos ayında tahliye oldu. Eski günlerindeki gibi sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanmaya başlayan Polat, binlerce takipçisiyle etkileşimde bulunuyor. Bir takipçisinin sorduğu soruya yanıt veren ünlü fenomen Engin Polat, Dilan'ın cezaevinden çıktığında neden sinirli olduğunu açıkladı. Dilan Polat'ın şarkılı hikayesinden anlaşıldığına göre, Engin Polat cezaevindeyken sinir krizi geçirerek duvara kafa atmış.

Dilan Polat geçtiğimiz Kasım ayında kara para aklama suçlaması ile tutuklanmasının ardından 10 ay sonra tahliye edildi. Engin Polat da eşi Dilan Polat'ın tahliyesinden kısa bir süre sonra cezaevinden çıktı. Tutukluluk dönemini çabuk unutan Polat, sosyal medyaya hızlı bir giriş yaptı.

"ENGİN BANA SİNİRLİ"

Sosyal medya hesabından takipçileri ile soru-cevap etkinliği düzenleyen Polat, merak edilenleri yanıtladı. Son dönemlerde aralarının bozulduğu görülen çift için boşanma iddiaları gündeme geldi. Ancak iki taraftan da bu iddialara yönelik bir açıklama yapılmadı. İddialar devam ederken, bir takipçisinin "Engin abi, son zamanlarda çok soğuk" şeklindeki sorusuna yanıt veren ünlü fenomen Engin Polat, soğuk değil, aslında kendisinin sinirli olduğunu ifade etti.

DUVARA KAFA ATTI

Engin Polat kendisinin tahliye haberinin çıkmasının ardından eşinin "Enercii" şarkısı ile paylaşım yapmasına öfkelendi. Paylaşımları televizyonda gören Engin Polat, duvara kafa attığını söyledi. Polat'ın eşine sinirli olduğu cezaevinden çıktığı ilk anlarda görülmüştü. Dilan Polat da eşinin tepkisinin haklı olduğunu kabul ettiğini ifade etti.